Andrada Luana Opre iulie 28, 2017 – Postat in: Testimoniale

Relația mea de colaborare cu Editura Solomon a început un pic înainte de startul pregatirilor pentru examenul de admitere în Barou. Cu mâna pe inimă pot să vă spun că nu regret nicio secundă că am ales să-mi bazez pregătirea pe cărțile cumpărate de la ei.

Coduri, teste grilă, coduri spirale, coduri tip biblioraft, tot ce vrei și ce încă nu știi că îți dorești, găsești pe site-ul lor.

Testele grilă au fost de mare ajutor pentru pregătirea mea, grilele sunt bine făcute, iar răspunsurile complete, logice și ușor de înțeles.

și oamenii știu ce înseamnă să facă un client fericit! Comenzile mi-au ajuns tot timpul repede, am fost sunată și informată de fiecare dată când coletul a plecat de la ei (o pauză foarte bine meritată de la impersonalele mail-uri pe care le primești atunci când lansezi o comandă la orice editură).

Big up guys, keep up the good work! Și nu în ultimul rând, mulțumiri speciale persoanei cu care am vorbit pe chat, nu știu cum te cheamă, dar sfaturile primite de la tine referitoare la examen mi-au revoluționat tot procesul de pregătire. Customer care at its finest!