Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate pe www.editurasolomon.ro se face exclusiv prin curier rapid – Bookurier. 

Taxe de livrare

Pentru coletele trimise în București (inclusiv Metropolitan – Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroești, Popești-Leordeni, Măgurele Bragadiru, Chiajna, Mogoșoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Roșu) – 9 lei

Pentru coletele trimise în alte județe – 18 lei

Pentru comenzile mai mari de 190 lei, transportul este gratuit.

În cazul returnării cărții/cărților, atunci când returul se face din cauza Cumpărătorului, și nu din cauza unor defecte fizice ale cărții, atât costul de transport inițial, cât și costul returnării cărții/cărților se suportă de către Cumpărător. Editura va returna doar suma plătită pentru achiziționarea cărții/cărților.

Editura Solomon poate refuza livrarea unei comenzi în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, în următoarele situații:

  • eșuarea/invalidarea tranzacției online;
  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului/ a tranzacției;
  • date incomplete sau incorecte ale Cumpărătorului;
  • activitatea Cumpărătorului poate produce daune site-ului editurasolomon.ro sau partenerilor;
  • livrări anterioare eșuate;
  • pentru alte motive justificate legate de istoricul comenzilor anterioare ale Cumpărătorului, în cazul în care se consideră că, în baza conduitei Cumpărătorului, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Editura Solomon SRL.

În situația în care o comandă nu s-a putut livra din cauza Cumpărătorului, Vânzătorul are dreptul de a condiționa o nouă Comandă de plata în avans a Bunurilor și Serviciilor și a taxelor de transport aferente.

Termenul de livrare

Procesarea și expedierea comenzii se fac în maximum 2 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Dacă vreuna dintre cărțile comandate nu se află pe stoc, veți fi informat telefonic asupra acestui aspect.

În momentul în care expediem comanda către dumneavoastră, veți fi informat pe email cu privire la acest lucru.

Comanda ajunge de obicei la destinație în 1-3 zile lucrătoare.

Dacă aveți nevoie și de alte informații, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0725.356.750 sau la adresa de email office@editurasolomon.ro.