Modalităţi de plată

Plata ramburs - Editura Solomon

Ramburs

Plata ramburs se face în numerar, în momentul recepționării coletului de la curier. Chitanța care atestă plata sumei va fi eliberată și solicitată curierului, în momentul primirii coletului.

Plata online card - Editura Solomon

Online

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

  • se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata
  • la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Virament bancar - Editura Solomon

Virament bancar

La solicitarea Cumpărătorilor, telefonic sau la adresa de email office@editurasolomon.ro, plata poate fi făcută și prin virament bancar. În acest caz, vă transmitem factura pentru comanda dumneavoastră pe email. Datele necesare plății se vor găsi în factura transmisă. De îndată ce primim confirmarea și dovada plății de la dumneavoastră pe email, vom expedia Comanda către adresa indicată.