Adrian Bantaș iulie 28, 2017 – Postat in: Testimoniale

Povestea scurtei, dar memorabilei mele colaborari cu Editura Solomon debutează într-un început senin de toamnă, când una dintre asociațiile studențești care activează în Universitatea București mi-a oferit șansa de a sprijini desfășurarea primei ediții a Concursului de Eseuri pe teme de Drept al Uniunii Europene.

Pregătirea acestuia a inclus, inevitabil, încercarea de a identifica un sponsor care să premieze activitatea concurenților și, deși nu aveam o colaborare anterioară care să îmi indice acest lucru, atmosfera plăcută și deschisă care înconjoară Editura și personalitatea distinsei doamne director m-au convins să explorez cu prioritate această posibilitate.

În urma desfășurării propriu-zise a colaborării, am rămas cu ferma convingere că această decizie a fost cea mai reușită, întrucat  Editura și doamna director mi-au confirmat întru totul așteptările. Am găsit aici oameni dispuși să-și sprijine semenii aflați la început de drum, o conexiune și o înțelegere care depășeșc simpla relație companie-client.

Editura m-a impresionat plăcut prin deschidere, spirit de inițiativă, seriozitate, organizare riguroasă, generozitate și, mai ales, multă căldură sufletească, iar Minispețele puse în joc au fost una dintre cele mai plăcute surprize ale anului, pe piața de carte juridică din România.

Având în vedere toate acestea, consider că Editura Solomon are un loc aparte în peisajul companiilor de profil autohtone și o recomand din toată inima!