Conferință „Fiscalitatea discutată altfel” – Dobrinescu Dobrev SCA în parteneriat cu Editura Solomon septembrie 24, 2018 – Postat in: Evenimente

Dobrinescu Dobrev SCA și Editura Solomon au plăcerea de a vă invita la o dezbatere pe teme de fiscalitate dedicată ownerilor companiilor, directorilor executivi și directorilor financiari.

Evenimentul va avea un format atipic, în sensul că ne propunem să oferim hint-uri utile în dezlegarea misterelor tărâmului fiscal, prin raportare la perspectiva mediului de business, sub forma unei discuții libere cu invitații noștri. 

Evenimentul va debuta la 8.30, cu o oră de socializare între reprezentanții companiilor din diferite industrii (producție, auto-motive, HORECA, artă și film, real estate, IT, producție etc.), urmată de o oră jumătate de intervenții de maximum 15 minute fiecare, completate de o sesiune interactivă de dezbateri.

Vă puteți înregistra trimițând un e-mail la adresa lelia@dobrinescudobrev.ro, cu menționarea companiei, numelui și funcției dumeavoastră, până la data de 2 octombrie 2018, urmând a primi confirmarea locului până la data de 5 octombrie.
Participarea este gratuită.